Deze website is op basis van non-profit opgesteld door prof dr Bruce H.R. Wolffenbuttel, als internist-endocrinoloog verbonden aan het UMCG te Groningen. De diverse artikelen, die handelen over allerlei aspecten van endocrinologische en stofwisselingsziekten, maar soms ook over andere zaken die mij bezig houden, bevatten mijn persoonlijke mening, en niet noodzakelijkerwijs die van mijn werkgever. De laatste tijd schrijf ik steeds vaker over de soms erg bijzondere situaties die ik meemaak in de gezondheidszorg.

De geneeskunde verandert iedere dag. Nieuwe gegevens van (medisch) onderzoek vermeerderen onze kennis. Hoewel de informatie van deze website op alle facetten is gecontroleerd op basis van bestaande en algemeen aanvaarde normen en standaarden, kan ik niet garanderen dat de informatie in alle opzichten compleet is. Meer medisch-inhoudelijke informatie over endocrinologische en stofwisselingsziekten vindt U onder andere op de website van mijn Afdeling Endocrinologie van het UMCG, www.umcg.net.

In dit blog worden de richtlijnen van omgang met sociale media eerbiedigd, zoals die zijn vastgelegd in een recente uitgave van de ‘Australian Medical Association Council of Doctors-in-Training’, de ‘New Zealand Medical Association Doctors-in-Training Council’, de ‘New Zealand Medical Students’ Association’ en de ‘Australian Medical Students’ Association’.
Link: http://ama.com.au/socialmedia.

Contact via e-mail: bw at gmed.nl.

BHRW, aug 2015